Tuesday 8 February 2011

Skapis atveras.


Šo ceturtdien, 10. februārī, pilnā režīmā sāks strādāt Latvijā vēl nebijušas koncepcijas mājas lapa Skapis.EU, kas paredzēts LGBT jauniešiem, viņu draugiem, ģimenēm, kā arī skolotājiem un sociālajiem darbiniekiem un, protams, arī citiem interesentiem. Projektu realizē LGBT un viņu draugu apvienība “Mozaīka”, un tajā vēl bez mājas lapas tiek organizēta arī atbalsta grupa jauniešiem.

Lai nosvinētu mājas lapas atvēršanu, Skapis.EU projekta realizētāji kopā ar bāru/ klubu "Golden" organizē pirmo jauniešu burziņu Zelta Skapis tieši šo ceturtdien, 10. februārī. Šādi burziņi turpmāk notiks katra mēneša otrajā ceturtdienā, un tajos Golden būs atvērts arī jaunākiem par 21. gadu.
Plašāka informācija ir pieejama šeit un šeit.


Skapja redkolēģija man šo pastāstīja un nevarēju nepadot tālāk, pat ja, iespējams, visi, kas te iegriežas, to jau zina. Un man tiešām prieks, ka tas notiek - gan mājaslapa, gan ballīte.
Žēl gan, ka pati, lai kā arī gribētu, nevaru tur būt, bet iesaku visiem citiem, un ballītei novēlu jautrību un izdošanos, mājaslapai - kvalitatīvu saturu un ilgdzīvošanu.

No comments:

Post a Comment